Mandipira, Lauritsen, Gade og Frost



Mandipira, Lauritsen, Gade og Frost
Dato 28. 4 - 2017

 

En koncert med denne gruppe er opløftende og uforglemmelig. 

 

Mandipira/Lauritsen/Gade/Frost

Fredag den 28. april 2017 kl. 20.00

på Brenderup Højskole  Stationsvej 54, 5464 Brenderup

Inspireret af blandt andre Ella Fitzgerald og Aretha Franklin har Miriam Mandipira sunget sig ind I de danske hjerter. Repertoiret er både jazzstandards, soul og blues. Miriam Mandipira giver desuden prøver på sange fra sit elskede Afrika.Udover at være en jazz- og bluessanger i verdensklasse er hun også en varm person, der altid griber sit publikum med hjerte og humor. Med Miriam Mandipira venter der en oplevelse på højde med de bedste internationale stjerner!

 

Kjeld Lauritsen er på Hammondorgel med det hele. En komplet jazzorganist, der både spiller solo med hænderne og bas med fødderne. Han har spillet med gud og hvermand inden for dansk jazz og blues og står i dag som dansk orgel-jazz godfather. 

Guitaristen Per Gade er en af de mest efterspurgte i Danmark og er bl.a. guitarist i Radioens Big Band. Han dækker et bredt spektrum fra swingmusik til blues og moderne jazz. Som solist er han særdeles markant, men samtidig er han en smagfuld akkompagnatør, der altid får det bedste ud af sine medspillere.

Kvartetten kompletteres af Søren Frost, der efter mange år med SP/Just/Frost er rytmebestyreren i dette dreamteam. Hans eminente teknik og fede grooves gør ham til en af landets allerbedste trommeslagere i jazz/bluessammenhæng og han spiller da også med DR BigBandet.

 

På nedenstående link, er et klip fra en af deres live koncerter: 

Lyt her: https://www.youtube.com/watch?v=HnNZ7TrhSx4

 

KØB BILLET HER:  http://fyensbilletten.dk/event/63046

Priser:

Medlem         120 kr.

Ikke medlem 160 kr.

Unge                80 kr.

 



 

Kalender
5. 4 - 2024 Marilyn Mazur Group
19. 4 - 2024 Broget Aften
3. 5 - 2024 Santa Cruz
31. 5 - 2024 Molde

Nyhedsbrev
Tilmeld dig musikforeningens nyhedsbrev.