Cody



Cody
Dato 5. 6 - 2017

CODY

Mandag den 5. juni 2017 kl. 20.00 på Brenderup Højskole

Stationsvej 54, 5464 Brenderup

Cody har før været i Brenderup og givet koncerter. Nu vender de tilbage i en mere snæver sammensætning efter deres 5. udgivelse.

De debuterede i 2009 og startede som et kollektiv af musikere fra København, men det har ændret sig gennem årene.

Nu består bandet af 4 medlemmer: Kaspar Kaae, Line Felding, Frederik Thybo og David Fjelstrup.

De har sammen 10.000 timers buskørsel, 1.004 lydprøver, 730 skænderier, 502 hotdogs og fem udgivelser i ryggen, inden gruppens nyeste udgivelse.

 I Brenderup vil bassisten Mathias Findalen dog også være med.

Blandt deres musik kendes måske musikken fra danske film som ”En Familie”, ”Kapringen” og ”Me & You Forever".

Deres 5. album hedder "I'll Ride With You".

Albummet åbnes med titelnummeret “I’ll Ride With You”, som lyder stille, blødt, luftigt og ukompliceret. Rygtet vil vide, at inspirationen til nummeret kommer fra hashtagget #illridewithyou. Efter angrebet på Charlie Hebdo tilbød en kvinde nemlig at følge en muslimsk kvinde, fordi hun var bange for at bære tørklæde i toget. Sammen med det bløde og luftige ligger en dybde, der er på kanten til det melankolske.

Det blev til et hashtag på Twitter. Nu er det titlen på et album, der ifølge pressemeddelelsen handler om »loyalitet over for medmennesker, både familie og fremmede. Men også om styrken i at bevare troen på det gode i mennesket og ikke tillade, at sproget gøres til et våben i en kamp, ikke alle er enige i«.

Det er et håb, det kan være svært at se nogen snarlig realisering af. Men i musikken lever i hvert fald alle muligheder. Et frirum. Eller i hvert fald et rum ind i hvilket, vi kan indlæse, hvad der måtte passe os, lytterne.

Fra en anmeldelse lyder det: ”Jeg hører en renhed og en klarhed i udtrykket, en stolthed i sangene. Og en nobel anstrengelse i kompositionerne, der er så klart skårne, at de aldrig virker tvungne.”

En oplagt grundlovskoncert.

Lyt her: https://www.youtube.com/watch?v=SdoNxOXwaFw

KØB BILLET HER:  http://fyensbilletten.dk/event/63047

Priser:

Medlemmer         120 kr.

Ikke medlemmer 160 kr.

Unge                       80 kr.

 



 

Kalender
3. 5 - 2024 Santa Cruz
31. 5 - 2024 Molde

Nyhedsbrev
Tilmeld dig musikforeningens nyhedsbrev.