No Direction Home



No Direction Home
Dato 1. 9 - 2017

 

Fredag den 1. september kl. 20.00 på Brenderup højskole
Stationsvej 54, 5464 Brenderup

“No Direction Home” fortolker Bob Dylan

Koncerten er en støttekoncert, hvor overskuddet går til foreningen Cheptigit Primary School – Kenya, og den er arrangeret i et samarbejde mellem Brenderup Højskoles Musikforening, Kenyaforeningen og menighedsrådet.

Bob Dylan fik i 2016 tildelt Nobelprisen, så en genlytning af hans musik og tekster er aktuel.

 Bob Dylan har med sin hæse røst og skarpe, samfundsrevsende pen for længst ridset sig ind i bevidstheden på generationer af musikelskere verden over.” No Direction Home” er et glimrende eksempel på, at han bliver ved med at være relevant for alle aldre.

Bandets yngste medlem er kun 22 år, mens Leif Ringkjøbing (vokal, guitar, harmonika) er den eneste i No Direction Home, der rent faktisk er gammel nok til, at han var ung, da Bob Dylans karriere for alvor tog fart i 1960’erne.  Jude Myers Pedersen (vokal), er med sine 50 år og bløde stemme, egentlig hverken gammel eller hæs nok til at være Bob Dylan. Til gengæld har hun den samme kulturelle baggrund, der skabte den legendariske sangskriver, og det kan høres, når hun lægger stemme til sange som for eksempel “Love Sick”, “Seven Days” og “All  Along the Watchtower”. 

Bandets medlemme er: Leif Ringkjøbing (guitar, mundharpe), Ulf Benzon Soll (bas), Poul Roed (trommer, kor), Rosa Duedahl (klaver, keyboard) og Henrik Hansen (guitar, ukulele, kor), Jude Myers Pedersen (lead vokal).

Til koncerten kan man forvente at høre fortolkninger af Bob Dylan-numre, der spænder over albums fra hele Bob Dylans tid. Musikken tager udgangspunkt i Dylans folk-univers med en klangfyldt lyd og et mangfoldigt og varieret udtryk.

De 6 medlemmer i bandet har alle sat et fingeraftryk på No Direction Home´s fortolkningerne af Dylans musik, hvilket betyder nye og meget spændene udgaver af Dylans musik. 

Lyt her: https://www.youtube.com/watch?v=L47c6fulelo&list=PLr2GDkQk5iSUVNG0puKHvcr9dfWTTS5Ly&index=10

KØB BILLET HER:  http://fyensbilletten.dk/event/63054

 

Entré 150 kr.

Unge 75 kr.

 

 



 

Kalender
3. 5 - 2024 Santa Cruz
31. 5 - 2024 Molde

Nyhedsbrev
Tilmeld dig musikforeningens nyhedsbrev.