Spil Dansk DagSpil Dansk Dag
Dato 26. 10 - 2017

Jazzy Brazzy

Torsdag den 26.okt. kl. 10.00.

sted: Brenderup Aktivitetscenter

Alle interesserede inviteres hermed til koncert i Brenderup Aktivitetscenter, sammen med ca. 700 glade og forventningsfulde børn og voksne.

Dagplejere og Vuggestuen myldrer til med deres barnevogne. Børnehaverne kommer spadserende i fine rækker, og skolerne fra 0. til 10. klasse kommer. Munkegården og Højskolens unge tager også plads.

Brenderup Dagcenter kommer i busser, og mange bedsteforældre og forældre tager også chancen for at opleve en koncert sammen med byens børn.

Aldersspredningen er fra et år til 80+. Det er ikke så tit, at der er arrangementer for så forskellige grupper, og der fortælles at humøret plejer at være i top hele vejen rundt.

I år inviterer Musikforeningen til blæserkoncer med bandet Jazzy Brazzy, og de lover at levere en skøn blanding af børnesange, gamle kendinge og nyere hits udsat for New Orleans jazz. Alt sammen i den eksplosive kombination af trompet, trækbasun, tuba og trommer.

Undervejs i koncerten vil musikerne præsentere forskellige instrumenter. Børnene har forberedt  sange og trampe-klaprytmer. Det kan kun blive festligt, og alle er velkomne.

  

Kalender
2. 9 - 2018 Arne Würgler
28. 9 - 2018 Nive Nielsen
12. 10 - 2018 SP Just og Frost
25. 10 - 2018 Spil Dansk Dag
23. 11 - 2018 Afenginn

Nyhedsbrev
Tilmeld dig musikforeningens nyhedsbrev.

 

 

Til koncerterne på højskolen sælger vi øl fra Indslev Bryggeri