The White Album - UDSATThe White Album - UDSAT
Dato 24. 4 - 2020

Koncert med The Whitre Album - UDSAT

Koncerten fredag den 24. april 2020 kl. 20.00 på Brenderup Højskole er AFLYST

Vi håber, at I får hørt noget god musik for tiden – hvor I nu ellers er. Men vi er kede af, at vi ikke kan tilbyde jer, at vi kan høre det sammen for tiden.

Koncerten med White Album, som var planlagt til d. 24. april er ikke aflyst – men den er udsat! Vi har lavet en aftale med bandet om, at de kommer til Brenderup fredag d. 15. januar 2021, og det bliver helt sikkert en rigtig god start på det nye års program.

Bestyrelsens arbejde er slet ikke gået i stå, men vi har måttet finde på nye måder at mødes på. Vi er ved at begynde at lave aftaler om 2021-programmet, og hvis der er nogen af jer, der har gode ideer, så er I altid meget velkomne til at sende dem til os.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen for Brenderup Højskoles Musikforening 

 

The White Album er en trio med dybe afsæt i den fynske muld. Trioen kan i marts 2020 fejre deres 10 års jubilæum og markerer det med et nyt album, samt en omfattende turné i både ind og udland med deres bud på nærværende nordisk folk. På jubilæums touren, 10UR, kan publikum forvente en blanding af nyt og gammelt. Koncerterne vil tage afsæt i gruppens seneste album, men forvent også at genbesøge mange af de efterhånden velkendte sange fra de tre herrers foregående albums.

Claus Arvad, Frederik Vedersø og Jakob Eilsø udgør tilsammen The White Album.

Bandet har haft succes både herhjemme og i udlandet med live shows, er spillet på diverse radiokanaler samt optrådt til prisuddelinger og tv-shows heriblandt Kronprinsparrets Priser og Danmarks Radios store juleshow. 

Mere end 20 års venskab ligger til grund for den kærlige, underfundige og humoristiske stemning, som bandet skaber til deres koncerter. Musikken tager afsæt i et følsomt univers og sangene emmer af nordisk melankoli og eftertænksomhed med den gode melodi og trestemmige herrevokaler i højsædet. 

Det nye album, der er gruppens fjerde af slagsen, bibeholder den ånd, der har gennemsyret tidligere tiders udgivelser i The White Album, men vidner samtidig om en udvikling fra en akustisk minimalisme, til et mere fremadskuende udtryk med et drys af kreativ legesyge, der frygtløst flirter med forskellige genrer og lyduniverser.

Albummet og koncerterne fremstår som en dybfølt men farverig legestue for de tre midaldrende venner, der har nok anekdoter og minder at dele ud af.

 

Pris

Se evt. Musikforeningens prispolitik under fanen " Om Musikforeningen"

Ikke medlemmer: 280 kr

Medlemmer: 240 kr

Unge: 140 kr

 

Bestil her: https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/85936?

 

Lyt her: https://www.youtube.com/user/WhiteAlbumMusic/featured

 

 

 

  

Kalender
13. 12 - 2020 Jette Torp

Nyhedsbrev
Tilmeld dig musikforeningens nyhedsbrev.