Sponsor

Brenderup Højskoles Musikforening har siden 2005 bidraget til livet i byen ved at skabe en scene for det lokale musikliv samt ved at arrangere koncerter i byen med mere etablerede kunstnere. Det arbejde ønsker vi at fortsætte med, og derfor kan foreningen og byens musikliv altid bruge din/jeres støtte. Derfor: Bliv sponsor.

Sponsorpakker:

Bidragyder
Bliv lokal bidragyder til Brenderup Højskoles Musikforening og støt det lokale musik- og kulturliv.  Bidraget er etårigt, beløbet er 2000 kr., og til gengæld kan vi tilbyde:
  • Gratis medlemskab med dertil hørende fordele
  • Gratis adgang for 1 person til alle arrangementer
  • Omtale på hjemmeside og plakater

Sponsor
Bliv sponsor for Brenderup Højskoles Musikforening og støt det lokale musik- og kulturliv.  Sponsoratet er etårigt, beløbet er 5000 kr., og til gengæld kan vi tilbyde:
  • Gratis medlemskab med dertil hørende fordele
  • Gratis adgang for 2 personer til alle arrangementer
  • Omtale på hjemmeside og plakater
  • Omtale i foldere samt nyhedsbreve

Koncertsponsor
Bliv koncertsponsor og medvirk til at få større og mere kendte navne til Brenderup. De nærmere omstændigheder omkring et koncertsponsorat er noget, vi i fællesskab taler om, eftersom mange faktorer er koncertspecifikke. Byd ind på en allerede arrangeret koncert, eller kom med forslag til kunstnere, I kunne være interesserede i at få til byen, så tager vi os af resten.
Som koncertsponsor vil I blive grundigt eksponeret på plakater, i annoncer, på hjemmesiden og i koncertprogrammet. Derudover vil I automatisk blive medlem af foreningen med dertil hørende fordele, og efter aftale få X antal billetter til den givne koncert. 

Kalender
23. 11 - 2018 Afenginn
18. 1 - 2019 HP Lange
26. 2 - 2019 Generalforsamling
13. 3 - 2019 Baronets
5. 4 - 2019 Cæcilie Norby
26. 4 - 2019 Broget Aften
10. 5 - 2019 Kirstine Sand/Svestars
20. 9 - 2019 Dissing, Dissing og Las
22. 11 - 2019 Sko & Torp

Nyhedsbrev
Tilmeld dig musikforeningens nyhedsbrev.